1. Què és iupay?

  iupay és una cartera digital bancària que permet, de manera molt senzilla, emmagatzemar totes les teves targetes per realitzar compres per Internet.

 2. Qui presta el servei iupay?

  El Servei iupay es presta directament a l'usuari registrat per les entitats emissores de targetes que, en cada moment, estiguin adherides al servei. La relació d'Entitats Adherides es troba disponible a la pàgina principal de iupay.

 3. Per què he de donar-me d'alta a iupay?

  Si creas la teva cartera iupay, tindràs sempre disponibles les targetes que hi afegeixis per comprar per Internet. Ja no t'hauràs de molestar a introduir les dades de la teva targeta quan facis compres en línia. A partir d'ara, podràs comprar per Internet d'una forma més segura, ràpida i senzilla.

 4. iupay és segur?

  I tant que ho és! iupay és un servei totalment segur i certificat, que compleix amb els estàndards de seguretat més estrictes de les marques de targetes i de les entitats bancàries.

  A iupay, mai proporciones les dades de la teva targeta de forma completa, només els sis primers i els quatre últims números.

 5. Com em dono d'alta a iupay?

  En dos minuts i d'una forma molt senzilla. Tens dues opcions:

  Directament des d'aquest web

  Des de la pàgina principal de iupay. Fes clic a “Donar-se d'alta gratis”, omple el formulari de registre i immediatament rebràs un missatge de correu electrònic amb un enllaç; fes clic a l'enllaç i nosaltres comprovarem que tu ets realment el titular de la targeta amb el mètode que el teu banc consideri necessari. En un moment hauràs creat la teva cartera.

  També pots fer-ho a través de la teva banca virtual.

  Pregunta al teu banc si ofereix la possibilitat d'iniciar el procés d'alta a iupay des de la seva pròpia banca virtual. Immediatament rebràs un missatge de correu electrònic amb un enllaç en què hauràs de fer clic; després comprovarem que tu ets realment el titular de la targeta amb el mètode que el teu banc consideri necessari. A continuació podràs triar les targetes que vulguis donar d'alta a la teva cartera.

  L'alta en iupay per aquest mètode exigeix ??també la complimentació del formulari de registre i l'acceptació dels Termes i Condicions de l'entitat adherida emissora de cada targeta que afegeixis a iupay .

  Finalitzat el procés de registre, podràs accedir a la teva cartera digital mitjançant el correu electrònic i la contrasenya que hagis triat en el procés d'alta.

 6. Com afegeixo més targetes a la meva cartera?

  Pots tenir fins a deu targetes a la teva cartera iupay. Recorda que totes hauran d'estar associades al mateix NIF, passaport o NIE que la primera targeta que vas afegir quan et vas donar d'alta.

  Inicia sessió a iupay i selecciona l'opció “Nova targeta”. A continuació, introdueix les dades parcials de la targeta que vulguis donar d'alta. El teu banc et confirmarà immediatament que vols afegir la teva targeta a la cartera i, si tot va bé, apareixerà una pantalla de confirmació. També pots donar d'alta targetes a iupay des de la teva banca virtual; des d'allà et redirigeixen a iupay i tu selecciones les targetes que vols afegir.

 7. Puc afegir la targeta d'una altra persona, com ara un familiar?

  No, perquè totes les targetes de la teva cartera han d'estar associades al mateix NIF, passaport o NIE que la primera targeta que vas afegir quan et vas donar d'alta.

  Per poder utilitzar a iupay una altra targeta que no estigui donada d'alta amb el mateix document has de crear una altra cartera i afegir-la allà.

 8. Puc afegir qualsevol tipus de targeta a iupay?

  A la cartera iupay pots afegir targetes de crèdit, de dèbit, Visa, Mastercard... o d'altres marques processades per Redsys i que hagin estat emeses per les entitats adherides a iupay .

 9. Com elimino una de les targetes de la meva cartera?

  Recorda que si la teva cartera no conté almenys una targeta, la cartera serà eliminada.

  Per eliminar una targeta, inicia sessió a iupay i selecciona la targeta que vols eliminar. Després, prem “Eliminar”.

  Si tens més targetes a la cartera se't demanarà que confirmes l'eliminació de la targeta. Prem “Eliminar” i apareixerà una pantalla de confirmació.

  Cal que tinguis en compte que si tens diverses targetes a la teva cartera no pots eliminar la targeta prioritària. Per fer-ho, primer has de seleccionar una altra targeta com a targeta prioritària.

  Si és l'única targeta de la teva cartera, se't mostrarà un avís per recordar-te que eliminaràs també la cartera. Continua el procés si és això el que vols fer i, si tot va bé, apareixerà immediatament una pantalla de confirmació.

 10. Com puc canviar les dades d'una de les targetes de la meva cartera?

  Pots modificar l'àlies de la teva targeta (el nom que tu vulguis donar a la teva targeta per identificar-la més fàcilment) i marcar-la com a prioritària dins de la teva cartera.

  Inicia sessió a iupay i selecciona l'opció “Editar”. A continuació, prem la targeta que vols modificar i realitza els canvis que vulguis.

 11. Què és el “missatge d'autenticació personal” de la meva cartera iupay?

  Aquest missatge és una frase de control que tu trias i que't mostrarem quan facis una compra amb iupay. Et servirà per identificar la teva cartera.

  El missatge d'autenticació personal et serà molt útil si tens la mateixa targeta donada d'alta en diverses carteres. D'aquesta forma, quan facis una compra podràs identificar fàcilment quina cartera estàs fent servir.

 12. Com puc canviar el “missatge d'autenticació personal” de la meva cartera?

  Entra a “Cartera” i selecciona l'opció “Les meves dades”. Podràs canviar el missatge prement “Editar”.

 13. Puc tornar a activar la meva cartera després de donar-la de baixa?

  Pots tornar a crear una cartera amb la mateixa adreça electrònica emprada inicialment en la cartera eliminada, és a dir, reutilitzar aquesta adreça electrònica. A la nova cartera pots tornar a incloure les targetes que tenias abans o afegir-hi d'altres diferents.

 14. Puc tenir més d'una cartera?

  Sí, l'identificador de la teva cartera és l'adreça electrònica utilitzada per donar-te d'alta, que és el teu usuari a iupay. Per tant, es poden tenir tantes carteres com adreces electròniques.

 15. Puc tenir la mateixa targeta en diverses carteres?

  Sí, no hi ha cap problema. T'aconsellem que facis servir un missatge d'autenticació personal diferent a cada cartera per diferenciar clarament quina cartera estàs emprant quan facis una compra.

 16. Puc tenir una cartera sense targetes?

  No. Per crear una cartera, has d'afegir una targeta durant el procés d'alta. Un cop creada la cartera, per mantenir-se activa ha de contenir almenys una targeta.

 17. Puc veure tots els usos de les meves targetes des del web de iupay?

  Des del web de iupay, només pots veure els moviments realitzats amb les targetes que tinguis afegides a iupay. Per accedir a tots els moviments d'aquestes targetes en caixers i botigues físiques o qualsevol altre moviment fora de iupay, cal que consultis la teva entitat o que accedeixis a la teva banca en línia.

 18. No puc accedir a la meva cartera; què he de fer?

  Si no recordas la teva contrasenya, pots utilitzar l'eina de restabliment de contrasenya.

  Si, per motius de seguretat, el teu compte s'ha bloquejat, hauràs rebut un missatge de correu electrònic informant-lo del bloqueig i explicant què has de fer. En qualsevol cas, et recomanem que accedeixis a l'eina de restabliment de contrasenya per recuperar l'accés al teu compte.

 19. Puc accedir a la meva cartera des del mòbil?

  Descarrega't l'aplicació per a Android o iOS i gestiona la teva cartera.

 20. Qui és Redsys Servicios de Procesamiento, S.L?

  Redsys Servicios de Procesamiento, S.L., amb domicili a Madrid, calle Francisco Sancha, 12, amb CIF número B 85955367 i inscrita en el Registro Mercantil de Madrid, al Tom 27.802, foli 70, Secció 8 ª, full número M-501052, Inscripció 1 ª és la titular del present Lloc i la prestadora dels serveis de processament per a les Entitats Adherides, així com a propietària de la marca comercial "IUPAY" degudament llicenciada a les Entitats Adherides perquè, cadascuna d'elles comercialitzin i prestin directament als seus clients el Servei iupay.


v 4.3

 1. Què és iupay?

  iupay és una cartera digital bancària que permet als teus usuaris emmagatzemar totes les seves targetes per realitzar compres per Internet.

 2. Qui presta el servei iupay?

  El servei iupay es presta als comerços registrats per les entitats dels comerços que, en cada moment, estiguin adherides al servei. La relació d'Entitats Adherides es troba disponible a la pàgina principal de iupay.

 3. Per què he de donar d'alta el meu comerç a iupay?

  Donant-se d'alta a iupay, els teus clients podran pagar al teu comerç virtual emprant les seves targetes bancàries registrades al servei.

  Els teus clients ja no s'hauran de molestar a introduir les dades de les seves targetes quan comprin en línia i, per tant, se sentiran més segurs. Si no tens disponible aquesta funcionalitat, pregunta a la teva entitat com pots aconseguir que, la compra mitjançant iupay, t'ofereixi garantia de pagament per al teu comerç i quins són els mètodes de prevenció de frau.

 4. Ja ofereixo altres formes de pagament; per què he d'oferir iupay?

  iupay està avalat per les principals entitats nacionals i compleix amb els estàndards de seguretat per tu, perquè només t'hagis de preocupar de vendre. La confiança en els mitjans de pagament és fonamental per finalitzar una compra i, amb iupay, és tan senzill per a l'usuari com fer un clic i introduir una clau.

 5. La meva entitat és una de les adherides a iupay. Com puc afegir iupay com a forma de pagament al TPV Virtual - SIS del meu comerç?

  Tant els nous comerços com els ja existents, poden disposar de iupay com a mètode de pagament per als seus clients. El registre del teu comerç el realitza teva entitat, amb la qual has de contactar perquè t'habiliti aquesta modalitat de pagament.

  Una vegada donat d'alta al sistema, has d'incloure el logotip de iupay a la pàgina en la que els teus clients seleccionen la forma de pagament. Quan un titular premi en aquest logotip, hauràs redirigir la sessió del titular a l'URL de pagament de iupay.

  Consulta aquest document per conèixer més detalls.

  Aquestes són les especificacions tècniques del procediment.

 6. La meva entitat no està adherida a iupay. Puc afegir iupay com a mètode de pagament?

  Posa't en contacte amb nosaltres. Truca'ns al 902 192 100 o envia'ns un correu electrònic a cau@iupay.es

 7. Com faig modificacions del meu comerç a iupay?

  iupay disposa d'una interfície amb les entitats dels comerços a través de la qual es poden enviar peticions d'alta, de baixa i de modificació de comerços. Les dades intercanviades a través d'aquesta interfície estan xifrades per garantir-ne la integritat, confidencialitat i autenticitat.

  El propi comerç disposa d'una interfície de comunicació amb iupay per poder modificar algunes de les dades que té registrades al sistema.

  Per a cada petició de modificació, iupay comprova que el comerç estigui donat d'alta en el sistema i valida les dades enviades amb la clau compartida entre iupay i el propi comerç.

 8. Què necessita un TPV virtual per estar habilitat en el sistema?

  Abans de poder estar habilitat en el sistema, iupay haurà de certificar i validar el TPV virtual. Han de sol·licitar les transaccions com a 3D Secure.

 9. Es poden realitzar pagaments amb diversos TPV virtuals?

  Sí, el sistema permet als comerços realitzar el pagament amb diversos TPV virtuals.

 10. Què és el 3D Secure?

  És un nivell de seguretat addicional als pagaments amb Visa i MasterCard que protegeix l'usuari titular d'un ús no autoritzat de la seva targeta de crèdit. La tecnologia 3D Secure es basa en els programes Verified by Visa i MasterCard SecureCode. El seu objectiu és evitar les estafes a les botigues en línia i donar seguretat als clients en els seus pagaments.

  Un comerç segur és aquell que realitza les seves operacions amb el protocol 3D Secure. Amb un comerç segur no existeix el repudi, és a dir, el titular de la targeta no pot dir que no ha estat ell el comprador.

 11. Qui és Redsys Servicios de Procesamiento, S.L?

  Redsys Servicios de Procesamiento, S.L., amb domicili a Madrid, calle Francisco Sancha, 12, amb CIF número B 85955367 i inscrita en el Registro Mercantil de Madrid, al Tom 27.802, foli 70, Secció 8 ª, full número M-501052, Inscripció 1 ª és la titular del present Lloc i la prestadora dels serveis de processament per a les Entitats Adherides, així com a propietària de la marca comercial "IUPAY" degudament llicenciada a les Entitats Adherides perquè, cadascuna d'elles comercialitzin i prestin directament als seus clients el Servei iupay.


v 4.3